کیش تن ماهی و سبزیجات یک پیش غذا و شام خوشمزه و راحت است. در واقع کیش جزو کوکوها و یا یک نوع پیتزا محسوب میشود. براى تهیه نان کیش شما می توانید از خمیر تارت، بریزه و یا خمیر جادویی استفاده کنید.
مواد خمیر
1.5 لیوان آرد
1 عدد تخم مرغ
125 گرم کره (سرد)
نمک و فلفل (به مقدار لازم)
مواد میانی
1 عدد تن ماهی
1 عدد کدو (نگینی)
1 عدد هویج (نیم پز نگینی)
1 عدد پیاز (خرد شده)
1 عدد گوجه (خرد شده)
2 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای (نگینی)
2 قاشق غذا خوری ذرت (پخته)
2 قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)
به مقدار لازم ادویه (آویشن، نمک، فلفل، پودر سیر، کاری و زنجبیل)
مواد سس
½ لیوان شیر
½ لیوان پنیر پیتزا
½ لیوان خامه
2 عدد تخم مرغ
به مقدار لازم نمک و فلفل
دستور تهیه شام کیش تن ماهی و سبزیجات
آرد را الک می کنیم. مواد خمیر را با انگشتان دست خوب ورز میدهیم تا خمیری و یک دست بشود، آن را یک ساعت در جای گرم استراحت میدهیم و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و داخل قالب چرب شده قرار میدهیم و با چنگال سوراخ می کنیم.
برای مواد میانی اول پیاز، فلفل دلمه و کدو را تفت میدهیم. بعد از کمی تفت دادن، گوجه، هویج آب پز شده، ذرت و در آخر جعفری و تن ماهی را اضافه می کنیم و سپس گاز خاموش را می کنیم، روغن تن ماهی را می گیریم. این غذا را در زمان شام میل کنید.
برای تهیه سس همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم و در انتها روی کیش ها می ریزیم و با گوجه و جعفری تزئین می کنیم. مواد را داخل فر 180 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدهیم تا گریل و رویه آن طلایی شود.